1. Home
  2. Over ons

Over ons

Wappie Love

Wat fijn dat je geïnteresseerd bent in deze website. Een website die staat voor liefde en verbinding. De website waar je gelijkgestemden vindt, de liefde van je leven, een wakkere timmerman, spirituele zielen of gewoon wakkere vrienden om lekker mee te chillen.

Mijn naam is Joey en ik ben de oprichter van Wappie Love. Als wakkere vrijgezel wilde ik graag iemand leren kennen met dezelfde gedachtengang als ik. Op de huidige datingsites of apps kreeg ik vaak het gevoel de enige te zijn die zonder vaccinatie, mondkap of welke bizarre beperking dan ook, door het leven ging. Toen ik op Telegram allemaal gelijkgestemden tegenkwam, ging er een lampje branden. Een Telegramgroep voor wakkere vrijgezellen! En uiteindelijk voor alle wakkere verbindingen.

Dolenthousiast begon ik de groep op 20 maart 2021 en in no time hadden we meer dan 1000 leden. Dankzij onze geweldige beheerders hebben we er een hele gezellige Telegramgroep van gemaakt. Ons doel was koppels te creëren en dat is zeker gelukt!

Tevens hebben we mogen ervaren dat er naast liefdes stelletjes ook mooie nieuwe vriendschappen zijn ontstaan. Vanuit onze optiek is verbinding wat wij nodig hebben. Liefde die in ons huist, delen. Vandaar dat deze website ook voor de niet-vrijgezel is. Het gaat ons om het verbinden van mensen die dezelfde wereld voor zich zien. Een wereld van vrijheid, zonder beperkingen. En die mooie wereld creëren we samen!

Login

New Report

Close